PARTNERI

Naslovna   >   Partneri   >   GOKIGOKI

S asortimanom od više od dvije tisuće proizvoda, uglavnom drvenih, goki je je najveći proizvođač i distributer igračaka u sjevernoj Njemačkoj. Igračke se proizvode od drveta iz održivih izvora i u skladu s najvišim sigurnosim standardima. Moto tvrtke je “Sve što radimo, radimo za djecu”.

Mi smo goki – već 40 godina proizvodimo drvene igračke i činimo svijet šarenijim. Izrađujemo drvene igračke kako bi djetinjstvo ostalo avantura.

Godine 1981. Gerhard Gollnest i Fritz-Rüdiger Kiesel osnovali su danas najveću tvrtku igračaka u sjevernoj Njemačkoj. Sada ih u upravi podržavaju Frank Jungclaus i Thorsten Koss. Više od 450 goki zaposlenika diljem svijeta radi na tome da djetinjstvo i dječje sobe budu šarenije. Više od 2000 različitih proizvoda čine jedan od najrazličitijih asortimana u industriji igračaka. U središtu našeg asortimana su marke goki, HEIMESS i HOLZTIGER.

„Tko god uzme nešto od prirode, mora joj nešto i vratiti“, kaže Fritz-Rüdiger Kiesel. Zato svake godine doniramo novu šumu Schleswig-Holsteinu, najrjeđe pošumljenoj pokrajini u Njemačkoj – jedno stablo za svako novorođeno dijete. Od 2004. godine zasađeno je više od 400.000 stabala bukve, hrasta i javora.

Također smo društveno angažirani širom svijeta. Na primjer, škole se grade u zemljama u razvoju kao što su Mali, Peru i Uganda. Tamo djeca koja su prethodno radila, između ostalog, u rudnicima, dobivaju priliku za školovanje. U gokijevoj vlastitoj tvornici u Kini prevladavaju zapadni standardi u pogledu zdravlja i sigurnosti na radu. Zaposlenici primaju plaće koje su daleko iznad kolektivnog ugovora. Nije potrebno spominjati da nijednu goki igračku ne izrađuju djeca. Proizvodimo igračke ZA djecu, a ne PO djeci.

Igračke bi trebale biti zabavne i sigurne. Kako bismo osigurali najviše sigurnosne standarde, naš tim za upravljanje kvalitetom testira sve proizvode u našem internom laboratoriju. Vanjski instituti za testiranje također redovito ispituju naše artikle u opsežnim testovima

 

  WEB STRANICE PARTNERA